klantenservice-logo.jpg (+31) 10 747 00 61

 9:00 - 21:00 (Ma - Vr) 12:00 - 18:00 (Za - Zo)

                                                               

Onze keurmerken:

 

 kiyoh logo.png Klantbeoordelingen


KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven gebruiken KiyOh om beoordelingen en recensies te vragen aan klanten om deze vervolgens te publiceren. Een praktijk die voordelen heeft voor u als consument, maar ook voor het bedrijf in kwestie. U hebt als klant een beter idee met wat voor bedrijf u te maken heeft. De bedrijven kunnen op hun beurt dan weer leren van uw feedback. KiyOh werd opgericht in 2009 en groeit explosief. Vandaag de dag zijn er reeds duizenden webwinkels die gebruik maken van KiyOh.

 

webshop trustmark.png Webshop Trustmark

In tegenstelling tot heel wat andere keurmerken is Webshop Trustmark volledig onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels mikken erop om de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Om de onafhankelijkheid te verzekeren wordt het management ondergebracht bij de stichting Webshop Trustmark. Alle aangesloten winkels zijn verplicht zich te houden aan de Europese en Belgische wetten en voorschriften alsook aan de Keurmerk-code. De stichting Webshop Trustmark streeft ernaar om het consumentenvertrouwen bij aankopen op internet, per telefoon, catalogus en/of mail te verhogen.